Feedback geven op een montage: hoe werkt ons feedbacksysteem?

De draaidag zit erop, de montage kan nu beginnen. Voor jou is het dus even wachten.
En dan… een e-mail: de eerste (ruwe) montage is klaar. Jij bekijkt hem en ziet her-en-der nog wat puntjes voor verbetering.

Haastig begin je aan een e-mail terug: ‘op 00.35 wil ik graag een titel in beeld op een derde van het scherm rechts’ of ‘kan dat ene shot met de rossige mevrouw nog iets langer?’. Dat moet toch eenvoudiger kunnen?

Ja, dat kan! Maak kennis met ons review systeem. Staat de eerste montage klaar? Dan ontvang je van ons een uitnodiging om de clip te bekijken en feedback te geven – in één en hetzelfde systeem.

Zo werkt het:

Je opent de link en kunt direct beginnen met kijken met een vertrouwde videospeler. Afspelen, pauze, volledig scherm – het gaat net als op YouTube.

Terwijl je kijkt zie je een verbeterpunt. Begin direct met typen: de video pauzeert en jij typt rustig verder aan je reactie.

Druk op Enter of het papieren vliegtuigje om de reactie op te slaan.
Is dit je eerst keer? Het systeem vraagt je om je naam en e-mailadres in te vullen.

Zo kunnen wij snel zien van wie de feedback afkomstig is. Jij ontvangt vervolgens per mail een update als er een nieuwe versie is of een opmerking bij jouw feedback hebben geplaatst.

Om je opmerking te verduidelijken kun je gebruik maken van een gekleurde marker en verschillende vormen. (Binnenkort kun je ook afbeeldingen en documenten toevoegen)

Om je reacties aan te passen of te reageren op een vraag/opmerking kijk je aan de rechterkant van het scherm.

 

En… klaar!