Live in 3,2,1.. actie!

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen in jouw Facebook of YouTube tijdlijn: “…. is nu live aan het uitzenden.” Livestreaming is trending, maar hoe komt dat?

Een eigen ‘tv-show’

Geschakeld met meerdere camera’s, in te starten video’s, gelikte intro en bumpers. Ineens is jouw event een live-show. Moest je vroeger nog een flinke portemonnee trekken om dit te kunnen doen… Anno 2019 kan dit tegen een fractie van de kosten, voorbereiding én speciaal op maat gemaakt voor jouw event. Stel je voor: jouw zakelijke event, sportwedstrijd, theatervoorstelling of productpresentatie, live te volgen voor al jouw klanten of personeel.

Met een professionele, mobiele regieset zetten De Mannen Zonder Pak in no-time een meercamera live-uitzending neer waar je u tegen zegt; televisie maken, maar dan op social media! Bovendien wordt de hele uitzending opgeslagen, zodat we achteraf het beeld nog kunnen bewerken.

En hoeft je event niet perse uitgezonden te worden op Youtube, Facebook of Instagram… dezelfde techniek gebruiken we ook om presentaties te registreren en op grote videoschermen weer te geven.

Interactief

Een reporter aan de andere kant van de stad of het land via z’n iPhone live in de uitzending. Een doorlopende Twitter feed met #jouwhashtag of de reacties van Facebook in beeld. Een livestream hoeft niet alleen te zenden.

Wil je meer weten over livestreaming en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op.