Meercamera livestreaming en -registratie

Jouw evenement verdient het om professioneel in beeld gebracht te worden. Vaak lenen events zich uitstekend voor een live-uitzending. Je pakt zo een nóg groter publiek! Denk aan zakelijke events, sportwedstrijden, theatervoorstellingen en productpresentaties.

Met een professionele, mobiele regieset zetten De Mannen Zonder Pak in no-time een meercamera live-uitzending neer waar je u tegen zegt; televisie maken, maar dan op social media! Bovendien wordt de hele uitzending opgeslagen, zodat we achteraf het beeld nog kunnen bewerken.

En hoeft je event niet perse uitgezonden te worden op Youtube, Facebook of Instagram… dezelfde techniek gebruiken we ook om presentaties te registreren en op grote videoschermen weer te geven.

Case: HAS online open dag

HAS Hogeschool houdt jaarlijks meerdere open dagen en dit jaar was daar voor het eerst een Online Open Day. Deze online open dag is Engelstalig en richt zich vooral op internationale studenten. Tijdens het programma, dat live werd gestreamd via YouTube, gaan docenten en studenten niet alleen in op de Engelstalige onderwijsprogramma’s, maar ook op hoe het is om aan HAS Hogeschool en natuurlijk Nederland te studeren.

Hieronder een snippet van de live-uitzending.

De uitzending was interactief. Met ruimte voor vragen via YouTube en vol met opleidingsvideo’s, razende reporters en vlogs. De online open day is goed bekeken en heeft (nieuwe) toekomstige studenten bereikt.

Ook live met jouw event?

We denken graag met je mee over de beste oplossing om je evenement live te streamen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven.