Wij zijn De Mannen Zonder Pak

Het team

 

Coen

Coen

CAMERAMAN & EDITOR

Behoort tot de nieuwe generatie creatievelingen. Ging voor een klus als een echte actieheld zwemmend uit een gekapseisde helikopter, maar zit ook erg graag veilig achter zijn bureau om een indrukwekkende montage te maken.

Olaf

Olaf

CAMERAMAN & EDITOR

Heeft in zijn journalistieke carrière al veel voorbij zien komen, van de bruiloft van Frans Bauer in Oudenbosch tot reisjes met Wim-Lex en Maxima in de KBX. Nu ontsnapt uit ‘TV-reservaat Hilversum’  en terug op de basis in Deventer.

Guido

Guido

CAMERAMAN & EDITOR

Google je hem, dan kom je al snel terecht in een stroom van video’s waar hij al kajakkend of per raft door het woeste water ploetert. Deze durfal zoekt daarom ook de beste hoek voor het mooiste plaatje – ook al moet hij daar een nat pak voor halen.

Massimo

Massimo

FREELANCE CAMERAMAN

Verruilde het land van la dolce vita voor ons koude kikkerlandje met een hele goede reden: de liefde! Gelukkig heeft hij zijn Italiaanse passie gewoon meegenomen en schiet hij ook in Nederland de mooiste video’s. Tre, due, uno… azione!

Jordan

Jordan

FREELANCE ANIMATOR

Met een vers diploma Motion Graphic design op zak zorgt hij voor gelikte 2D en 3D animaties om onze producties te voorzien van het gouden randje.

Neem contact op