cambio

Denk vooruit, werk veilig.

Veilig werken is erg belangrijk voor Cambio buurtbeheer. In een serie korte veiligheidsfilms krijgen medewerkers instructies over de benodigde beschermingsmiddelen, het gereedschap en inzicht in het veilig werken op straat.

Duidelijke taal

Korte films, duidelijke taal en leuk om te bekijken. We bedachten een vorm waarin ‘de mannen van Cambio’ neergezet worden als echte boegbeelden. Op locatie bouwden we een greenscreenstudio en filmden de mannen o een draaiplateau. In de montage kleedden we ze aam met alle benodigde PBM’s.

Digitale leeromgeving

Om de video’s toegankelijk te maken voor personeel en nieuwe medewerkers ontwikkelden we een digitale veiligheidsportal. Geschikt voor alle moderne computers, maar uiteraard ook geoptimaliseerd voor smartphone en tablets. Een overzichtelijke pagina zonder toeters en bellen: welke werksoort? Klik. Klaar! Speciaal voor deze portal lieten we een stoere portretfoto’s maken van de mannen.

Kennis testen

Een eenvoudige opzet: aan de hand van drie vragen en antwoorden is er na het bekijken van de video nog een moment om je kennis te toetsen. Zo komen de belangrijkste onderwerpen uit de film nogmaals voorbij.

 

Als echte sterren

Om de filmsterren te eren en de nieuwe leermodule te presenteren organiseerden zij zelf een heuse première in het filmhuis, compleet met rode loper en al.